CANON 728 TONER ALIMI - SPOT KARTUŞ TONER DEĞERİNDE ALINIR

New product

CANON 728 SPOT KARTUŞ ve SPOT TONER ALIM SATIM MERKEZİ

Her marka ve model yazıcı toner ve kartuş alımını yapıyoruz. Stok fazlası ve kullanmadığınız orjinal kutulu veya kutusuz kartuş, toner, spot toner, orjinal toner, yazıcı ve bilgisayar malzemelerini değerinde ve nakit olarak alıyoruz. Fiyat için lütfen bizi arayın.

Daha Fazla Detaylar

Daha Fazla Bilgi

CANON 728 SPOT KARTUŞ ve SPOT TONER ALIM SATIM MERKEZİ

Elinizde bulunan her türlü kartuş ve tonerlerinizi değerinde peşin olarak satın alıyoruz. Stok fazlası ve kullanmadığınız kartuş, toner, spot toner, orjinal toner, yazıcı ve bilgisayar malzemeleri yerinde, değerinde ve nakit olarak alıyoruz. Toner ve kartuşlarınıza fiyat almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Öncelikle bize whatsapp aracılığı ile ürünlerin resimlerini gönderiniz. Daha sonra ürünün alım fiyatı size bildirilecektir. Alım fiyatını kabul edeseniz, anlaşmalı kargomuzla ürünü bize alıcı ödemeli gönderin. Ürünler bize ulaştıktan sonra kontrol edilecek ve sorun tespit edilmez ise aynı gün paranız hesabınıza gönderilecektir. Firmamız 2010 yılından beri hizmet vermekte olup müşterilerimizin alacağına çok dikkat etmekte ve en kısa sürede göndermektedir. bu nedenle müşterilerimizin de bize ürün gönderirken çalıntı, sahte taklit olmayan ve konuşulan özelliklerde ve hukuki hiç bir sorunu olmayan ürünler göndermesini özellikler istirham ediyoruz.

ORJİNAL TONERLERİNİZ ALINIR

ORJİNAL KARTUŞLARINIZ ALINIR

KUTUSU AÇILMAMIŞ TONERLERİNİZ ALINIR

KUTUSU AÇILMAMIŞ KARTUŞLARINIZ ALINIR

KUTUSU AÇILMIŞ TONERLERİNİZ ALINIR

KUTUSU AÇILMIŞ KARTUŞLARINIZ ALINIR

KULLANILMAYAN YAZICILARINIZ ALINIR

ESKİ LAZER YAZICILARINIZ ALINIR

KULLANILMAMIŞ BİLGİSAYAR SARF MALZEMELERİNİZ ALINIR

toner alınır

HİZMETLERİMİZ

  • LAZER YAZICI ALIMI
  • ORJİNAL TONER ALIMI
  • SPOT TONER ALIMI
  • PLOTTER KARTUŞ ALIMI
  • ORJİNAL KARTUŞ ALIMI
  • SPOT KARTUŞ ALIMI
  • İSTANBUL BAHÇELİEVLER TONER KARTUŞ DOLUMU
  • İSTANBUL BAKIRKÖY TONER KARTUŞ DOLUMU
  • İSTANBUL BAĞCILAR TONER KARTUŞ DOLUMU
  • İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE TONER KARTUŞ DOLUMU
  • İSTANBUL GÜNGÖREN TONER KARTUŞ DOLUMU
  • BİLGİSAYAR MALZEMELERİ ALIMI

spot toner alınır

TONERLERİNİZİ DEĞERİNDE VE NAKİT OLARAK ALIYORUZ

Toner alımı firmamız tarafından yapılmaktadır.Adresimize teslim edilecek olan toner ürünlerinin avantajlı fiyatları kurumsal müşterilerimiz içinde geçerlidir. Toner alımı, ürünlerin kontrolleri yapılarak, Toner alım şartlarımızda belirtilen şartlar dahilinde almaktayız. Tonerleri drumları (yeşil silindir) zarar görmeyecek şekilde muhafaza etmenizi tavsiye ederiz. Özellikle renkli toner ürünlerinin drumları açıkta bulunduğu için, kendi orjinal toner poşetinde saklanması tavsiye edilir.

toner alıcısı

KARTUŞLARINIZI DEĞERİNDE VE NAKİT OLARAK ALIYORUZ

Kartuş alımı, kartuş ürünlerinin elektronik devreleri kontrol edilerek, Kartuş alım şartlarımızda belirtilen şartlar dahilinde alıyoruz. Kartuş ürünlerinin elektronik devrelerini darbelerden koruyarak saklayın. Renkli kartuş ürünlerinin ağızlarına kesinlikle bant yapıştırmayınız. Kartuş ürünlerinin ağızlarına bant yapıştırıldığında, püskürme ağızlarında renkler karışmaktadır.

Kartuş ve toner ürünlerinizi çöpe atmayın, firmamız kartuş ve tonerlerinizi almaktadır, bitmiş ürünlerinizi satın alarak değerlendirebiliyoruz. Firmamız toner alan yerler arasında en uygun fiyatları vermektedir. Bitmiş, kartuş ve toner ürün kodlarını belirterek bize liste halinde gönderebilir, listedeki ürünlerinizi kartuş ve toner alım şartlarımız dahilinde fiyatlandırıp sizleri bilgilendirebiliriz. Alım şartlarımızda belirtilen tutarın üzerinde olan ürünler, adresinizde kontrolleri yapılarak teslim alınabilir ayrıca kargo masrafı ödemenize gerek kalmaz. Kartuş ve Toner bedelleri nakden ödenir.

ikinci el toner alımı

2. EL LASER YAZICI ALIMI / SATIMI

2. El laser yazıcılarınızı satın alıyoruz. laser yazıcınızı satmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Lazer yazıcılarınızı tamir ediyoruz. Eğer lazer yazıcılarınızı satmak isterseniz alımını yapıyoruz. Not: Mürekkepli inkjet yazıcıları satın almamaktayız. hp deskjet, photosmart, psc serisi veya canon pixma serisi gibi mürekkepli yazıcıları kesinlikle almamaktayız. bu yazıcıların 2. el piyasası yoktur. ve elinizde varsa lütfen çöpe atın veya bir tanıdığınıza veriniz. Her türlü yazıcı sarf malzemesini satıyoruz.